Vesti

strana od 5 strana, ukupno nađeno vesti 50
22 godine poslovanja
9 godina online shopa
Pre tacno 9 godina (08. maja 2008. godine) lansirana je internet prodavnica preduzeca "Papirni Svet". U skladu sa novim tehnologijama...
osmomartovski popust
Postovani kupci, povodom osmomartovskog praznika spremili smo za vas KUPON KOD od 8% popusta na čitav asortiman sa našeg sajta www.papirnisvet.com Kupon kod glasi 0803 i upisujete ga u mesto za kupon u Vašoj korpi prilikom završavanja procesa kupovine. Akcija traje od 06.03-12.03.2017 Svim damama čestitamo praznik 08.mart i šaljemo uz porudžbinu i mali znak pažnje za lepši pol.
Radno vreme za vreme praznika
Novogodisnji praznici - neradni dani
21 godina poslovanja
21 godina poslovanja firme Papirni Svet
Unapredjenje sajta
TOkom leta ce doci do unapredjenja online shopa, prvenstevno omogucavajuci mobilnim korisicima (telefon, tablet) da lakse i prirodnije koriste nas sajt.
Osmomartovski popust
Povodom osmomartovskog praznika aktiviran je neverovatan kupon kod sa 8% popusta na sve artikle koje dodate u korpu. Sam kupon kod i kako se koristi možete da vidite ovde: http://www.papirnisvet.com/popust.htm
20 godina poslovanja
Danas preduzece Papirni Svet navrsava 20 godina uspesnog poslovanja. Zahvaljujemo se klijentima, kolegama i kooperantima što nas prate sve ove godine. :)
Promenjen nacin logovanja
Postovani, obeavestavamo Vas da je promenjen nacin logovanja na sajt. Naime, umesto korisnickog imena se od sada upotrebljava mejl adresa sa kojom ste se registrovali.
KONKURS za posao trgovca u maloprodaji
Maloprodaji "Papirni Svet" u Žarkovu, Beograd je potreban ozbiljan muški trgovac, posao isključivo u drugoj smeni.
strana1 od 5 strana, ukupno nađeno vesti 50

MOJ NALOG

Novi korisnik?
Registrujte se ovde
Zaboravili ste lozinku?