Vesti

strana od 6 strana, ukupno nađeno vesti 51
10 godina online shopa
10 godina online shopa papirni svet
22 godine poslovanja
9 godina online shopa
Pre tacno 9 godina (08. maja 2008. godine) lansirana je internet prodavnica preduzeca "Papirni Svet". U skladu sa novim tehnologijama...
osmomartovski popust
Postovani kupci, povodom osmomartovskog praznika spremili smo za vas KUPON KOD od 8% popusta na čitav asortiman sa našeg sajta www.papirnisvet.com Kupon kod glasi 0803 i upisujete ga u mesto za kupon u Vašoj korpi prilikom završavanja procesa kupovine. Akcija traje od 06.03-12.03.2017 Svim damama čestitamo praznik 08.mart i šaljemo uz porudžbinu i mali znak pažnje za lepši pol.
Radno vreme za vreme praznika
Novogodisnji praznici - neradni dani
21 godina poslovanja
21 godina poslovanja firme Papirni Svet
Unapredjenje sajta
TOkom leta ce doci do unapredjenja online shopa, prvenstevno omogucavajuci mobilnim korisicima (telefon, tablet) da lakse i prirodnije koriste nas sajt.
Osmomartovski popust
Povodom osmomartovskog praznika aktiviran je neverovatan kupon kod sa 8% popusta na sve artikle koje dodate u korpu. Sam kupon kod i kako se koristi možete da vidite ovde: http://www.papirnisvet.com/popust.htm
20 godina poslovanja
Danas preduzece Papirni Svet navrsava 20 godina uspesnog poslovanja. Zahvaljujemo se klijentima, kolegama i kooperantima što nas prate sve ove godine. :)
Promenjen nacin logovanja
Postovani, obeavestavamo Vas da je promenjen nacin logovanja na sajt. Naime, umesto korisnickog imena se od sada upotrebljava mejl adresa sa kojom ste se registrovali.
strana1 od 6 strana, ukupno nađeno vesti 51

MOJ NALOG

Novi korisnik?
Registrujte se ovde
Zaboravili ste lozinku?