Pulse (Srbija)

Ranac anatomski ANATOMIC PURPLE COOL 121473, Pulse

4,483.80 DIN 3,736.50 DIN

Ranac anatomski ANATOMIC PURPLE COOL 121473, Pulse

1 na stanju

SKU: 121473 Kategorija: kategorija:

Description

Pulse ANATOMIC model je namenjen uzrastu dece od 6-11 godina. Materijal izrade vodoodbojni poliester 600D sa mašinskom ili silk štampom. Reflektujući materijal i zipovi za veću vidljivost i bezbednost u saobraćaju. Pošto je ovaj ranac pravljen za školsku decu, korišćeni materijali i boje su usaglašeni sa standardima REACH bez Azo boja i formahelida tako da u sebi nemaju otrova i sigurni su za upotrebu. Ovaj ranac se sastoji od 1 glavne pregrade i 2 prednja džepa. Prva pregrada je prostrana i velika pa tu možete smestiti knjige, sveske, garderobu. Druge dve pregrade odnosno prednji džepovi su manji ali tu možete smestiti i olovke, ključeve, pribor i ostale sitnice, takođe i pernicu i slično. Sa strane su džepovi naravljeni od poliestera pa su veoma jaki i savršeni za flašu vode ili soka. Konstrukcija leđa je specijalno napravljena od aluminijumskog rama sa protokom vazduha što sprečava znojenje leđa. Kopče za kontrolu visine i kopče oko grudi i struka obezbeđuju udobnosti i ravnomernu raspoređenost opterećenja. Kompletna konstrukcija je anatomska što znači da rasterećuje težinu sa ramena i kičme i sve prenosti na noge. Na vrhu ranca na leđnoj strani nalazi se korisna gumena etiketa na kojoj možete napisati ime i prezime detata ili adresu. Po pitanju dna ranca, ono je napravljeno od izdržljive gume i laka je za održavanje. Unutar dna ranca nalazi se još i reflektujuća kabanica za ranac koja pored zaštite od kiše ima zadatak da zaštiti i dete u saobraćaju.

Pulse ANATOMIC model najbolje prodavan model anatomskog ranca u Pulse kolekciji izrađen u dimenziji koja je prilagodljiva za decu uzrasta 6-11 godina. Anatomija leđa obezbeđena uz podršku aluminijumske šipke uz mogućnost skidanja tog dela pri pranju. Reflektujuće trake sa svih strana ranca posebno su bitne pri prelasku ulice i noćnim uslovima slabe vidljivosti.

Dimenzije 280 x 410 x 220 mm

Težina 0.87 KG
Pakovanje 1/1
Dodatni Info Anatomska podrška za leđa, reflektujući materijali sa prednje i bočnih strana i kabanica sakrivena u džepu na dnu ranca.

 

Additional information

Težina 900 g
Brand

Boja

Ljubičasta

Karakteristike

Školski

Opcije

Anatomski

Pol

Za devojčice

Brand