Pulse (Srbija)

Ranac anatomski ANATOMIC XL BLUE LOVE 121464, Pulse

4,483.80 рсд 3,736.50 рсд

Ranac anatomski ANATOMIC XL BLUE LOVE 121464, Pulse

1 in stock

SKU: 121464 Kategorija: kategorija:

Description

Pulse ANATOMIC XL model je namenjen uzrastu dece od 7-11 godina. Materijal izrade vodoodbojni poliester 600D sa mašinskom ili silk štampom. Reflektujući materijal i zipovi za veću vidljivost i bezbednost u saobraćaju. Pošto je ovaj ranac pravljen za školsku decu, korišćeni materijali i boje su usaglašeni sa standardima REACH bez Azo boja i formahelida tako da u sebi nemaju otrova i sigurni su za upotrebu. Ovaj ranac se sastoji od 1 glavne pregrade i 2 prednja džepa. Prva pregrada je prostrana i velika pa tu možete smestiti knjige, sveske, garderobu. Druge dve pregrade odnosno prednji džepovi su manji ali tu možete smestiti i olovke, ključeve, pribor i ostale sitnice, takođe i pernicu i slično. Sa strane su džepovi naravljeni od poliestera pa su veoma jaki i savršeni za flašu vode ili soka. Konstrukcija leđa je specijalno napravljena od aluminijumskog rama sa protokom vazduha što sprečava znojenje leđa. Kopče za kontrolu visine i kopče oko grudi i struka obezbeđuju udobnosti i ravnomernu raspoređenost opterećenja. Kompletna konstrukcija je anatomska što znači da rasterećuje težinu sa ramena i kičme i sve prenosti na noge. Na vrhu ranca na leđnoj strani nalazi se korisna gumena etiketa na kojoj možete napisati ime i prezime detata ili adresu. Po pitanju dna ranca, ono je napravljeno od izdržljive gume i laka je za održavanje. Unutar dna ranca nalazi se još i reflektujuća kabanica za ranac koja pored zaštite od kiše ima zadatak da zaštiti i dete u saobraćaju.

Pulse ANATOMIC model najbolje prodavan model anatomskog ranca u Pulse kolekciji izrađen u dimenziji koja je prilagodljiva za decu uzrasta 7-11 godina. Anatomija leđa obezbeđena uz podršku aluminijumske šipke uz mogućnost skidanja tog dela pri pranju. Reflektujuće trake sa svih strana ranca posebno su bitne pri prelasku ulice i noćnim uslovima slabe vidljivosti.

Dimenzije 320 x 440 x 220 mm
Težina 0.93 KG
Pakovanje 1/1
Dodatni Info Anatomska podrška za leđa, reflektujući materijali sa prednje i bočnih strana i kabanica sakrivena u džepu na dnu ranca.

 

Additional information

Weight 900 g
Brand

Boja

,

Karakteristike

Opcije

Pol