KOH-I-NOOR (Czech Rep.)

Set lakova za efekat ispucalosti TOP CRACKLE, Koh-I-Noor

1,830.00 RSD 1,525.00 RSD

2 in stock

Deklaracija :

Description

Sa ovim setom se postiže izgled ispucalog starog laka na upijajucim ili neupijajućim površinama (papir, drvo, metal, keramika). Radni postupak: Prvi sloj osnovnog laka namazati na željeni predmet, zatim sačekati za se lak delimično osuši a namaz bude lepljiv na dodir, zatim namazati lakom za postizanje efekta ispucalosti grubim ili finim premazom u zavisnosti od željene vrste pukotine na materijalu. Neke pukotine su vidljive jos za vreme sušenja a sve se pojavljuju posle 24h a sve u zavisnosti od temperature vazduha i debljine premaza. Kada površina bude suva utrljati preko pukotina ulja a višak prebrisati. Kada sve bude suvo potrebno je prelakirati bezbojnim lakom ili fixativom. Akrilne boje i lakovi za postizanje efekta ispucalosti su rastvorljivi u vodi. Nije za decu mlađu od 14 godina. Raditi u dobro provetrenoj prostoriji.

U setu dolazi: 2 bočice osnovnog laka za osnovni premaz 2x50ml, 1 bočica završnog laka za finiji-sitniji efekat ispucalosti 1x50ml, 1 bočica završnog laka za grublji-krupniji efekat ispucalosti 1x50ml, 1 uljana boja Zink bela 15ml, 1 uljana boja Umbra braon 16ml, 2 pakovanja papirnih maramica, upustvo za upotrebu.

Additional information

Weight 250 g
Brand

Karakteristike

, ,

array(6) { ["post_type"]=> string(7) "product" ["meta_key"]=> string(11) "total_sales" ["orderby"]=> string(14) "meta_value_num" ["order"]=> string(4) "DESC" ["posts_per_page"]=> int(100) ["tax_query"]=> array(0) { } }