Belmil

Školska torba 403-13 Mud Machine, Belmil

5,299.00 DIN 4,415.83 DIN

Školska torba 403-13 Mud Machine, Belmil

1 na stanju

SKU: 403-13-MUD-Machine Kategorija: kategorija:

Description

Detalji proizvida

Preporucen uzrast: 6-9 godina

Velicina: H 36 L 32 W 19 cm

Težina: 880 g

Materijali: Vodootporni poliester Dodatak: Belmil raspored casova i fluorescentni privezak za kljuceve

“Classy”

Laka ali i dalje jaka

“Classy” teži samo 880-950 g i napravljena je od visoko kvalitetnih, jakih i vodootpornih materijala.

 

Trajnost

Ojacana sa svih strana a pogotovo sa dna, što joj takode daje stabilnost i trajnost. Donji deo ima dodatne funkcije: Samo dno je veoma stabilno tako da ne dolazi do prevrtanja ili pomeranja torbe pa ona ostaje cista.

 

Classy je uvek klasican, sad u još vecem izboru

Deca su jako raznovrsna, zato je Classy dizajniran sa najaktuelnijim temama, da bi svako dete moglo da izabere svoju torbu.

 

Dodatne osobine

Na poklopcu nalazi se nekoliko rucki razlicitih namena. Rucka sa gumenom prevlakom omogucava detetu da komotno nosi torbu u rukama. Druga rucka je postavljena pozadi da bi torba mogla da se okaci naciviluk.

 

Prostoran unutrašnji prostor

Ova torba nudi podeljene segmente za skladištenje da bi pomogla deci  da lakše raspodele njihove stvari za školu. Knjige i sveske svih formata savršeno staju u torbu. Boca sa vodom moze se nositi u bocnim džepovima. (do 0.7 L)

 

Ergonomija

Ergonomski dizajnirana, tapacirana zadnja strana torbe obezbeduje minimalno opterecenje kicme. Naramenice su takode veoma udobne i prilagodive deci, tako da je  svakodnevna udobnost zagarantovana.

 

Preporuceno od Doktora Specijaliste!

“Školske torbe Belmil su ortopedski i anatomski izvrsne! ” – Prof.Dr. Meszaros Tamas sa Departmana za Ortopediju Univerziteta Segedin, Madarska.

 

Sigurnost

Sa Belmil torbom sigurnost je zagarantovana i kad je mracno: fluorescentni elementi postavljeni na pažljivo odabrana mesta, jaka i laka za upotrebu, reflektujuca metalna bravica, obezbeduju sigurnost i vidljivost po mraku.

 

Additional information

Težina 999 g
Boja

Siva, Zelena

Brand

Karakteristike

Školski

Opcije

Anatomski

Pol

Za dečake

Brand