Y-Plus (China)

Voštane boje HALMA 1/12, Y-Plus

175.00 RSD 145.83 RSD

1 in stock

Deklaracija :

Description

Započnite putovanje svog mališana u živopisnu, kreativnu zabavu sa našom kutijom bojica od kikirikija. Ove bojice su savršeni obrazovni i zabavni alati za učenje koji pomažu vašem detetu da stimuliše i izgradi svoju kreativnost i beskrajnu maštu dok razvijaju kognitivne veštine i finu motoriku. Naučite ih da vežbaju hvatanje i koordinaciju očiju i ruke dok stvaraju živopisna umetnička dela! Ove bojice nude vašim malim bubicama sate zabave i učenja – savršene za nošenje na dugim putovanjima i za važno učenje i igru van ekrana!

Naše boje kikirikija dolaze u 12 ili 24 svetle, visoko pigmentirane i smele boje u zabavnom obliku kikirikija koje je lako prihvatiti malim ručicama.
• Neka vaši mališani naprave šareno remek -delo bez brige oko neočekivanih alergija ili trovanja! Naš vosak je napravljen od 100% sigurnih, netoksičnih materijala i mirisa, sastavljen od smole, parafina i pigmenta za hranu.
• Debele bojice u obliku kikirikija su izdržljive i ne lome se lako, obezbeđujući sate maštovite i kreativne zabave!
• Ne morate da brinete ili očajavate zbog tragova na zidovima i nameštaju ili ostataka na rukama; nisu lepljivi i mogu se oprati sapunom i vodom.
• Neka deca i mala deca uživaju u svetu umetnosti i kreativnosti – naši voštane bojice u obliku kikirikija odlične su ideje za obrazovne poklone za mlade umetnike!

Additional information

Weight 30 g
Brand

array(6) { ["post_type"]=> string(7) "product" ["meta_key"]=> string(11) "total_sales" ["orderby"]=> string(14) "meta_value_num" ["order"]=> string(4) "DESC" ["posts_per_page"]=> int(100) ["tax_query"]=> array(0) { } }