Deli

Dak DUCT traka 48mmx20m vodootporna, Deli

450,00 RSD 375,00 RSD

2 in stock

Deklaracija :

Description

Duct traka Deli predstavlja pouzdanu opciju za širok spektar primena zahvaljujući svojoj izuzetno jakoj prirodnoj gumenoj adheziji. Ova traka je dizajnirana da izdrži različite vremenske uslove, sa vodootpornim pozadinom koja može podneti ekstremne temperature, kišu, sneg ili sunce.

Ključna karakteristika ove trake je njena sposobnost da ostavi površinu bez lepljivih ostataka nakon uklanjanja, čime se izbegava neugodno čišćenje. Deli duct traka je takođe posebno dizajnirana da pruži idealnu ravnotežu između snage i fleksibilnosti, omogućavajući lako rukovanje i prilagođavanje za popravke oko teško dostupnih mesta.

Svaka rolna je pojedinačno upakovana, olakšavajući skladištenje u alatnom setu, garaži, radionici, kamionu ili čak u učionici.

Deli duct traka je veoma svestrana i lako se prilagođava različitim površinama i oblicima objekata. Sa dobrom elastičnošću koja omogućava dobro prianjanje oko savijanja, uglova i krivina, ova traka je idealna za brze popravke i svakodnevne potrebe. Takođe, odlično se koristi u učionici kao vodootporna traka za razne projekte i zadatke.

Iskusite praktičnost laganog kidanja bez potrebe za dodatnim alatima za sečenje uz Deli duct traku, koja je dizajnirana za brze primene i efikasno rešavanje različitih situacija.

 

 

 

Additional information

Weight 135 g
Boja

Brand

Dimenzije

Karakteristike

array(6) { ["post_type"]=> string(7) "product" ["meta_key"]=> string(11) "total_sales" ["orderby"]=> string(14) "meta_value_num" ["order"]=> string(4) "DESC" ["posts_per_page"]=> int(100) ["tax_query"]=> array(0) { } }