Stabilo (Germany)

GEL Olovka hemijska PALETTE PLAVA 0.5mm, Stabilo

285,00 RSD 237,50 RSD

10 in stock

Deklaracija :

Description

STABILO PALETTE

Gel hemijska olovka sa klik mehanizmom sa novom poboljšanom formulom gel mastila za bolje pisanje i duži rok trajanja.
7 različitih boja tela olovke.
Extra-dugi prstohvat napravljen od neklizajućeg materijala čini pisanje lagodnim i bez zamaranja šake za što duže pisanje.
Sadrži indikator mastila.
Refili dostupni u crvenoj, plavoj i crnoj boji.
Minimalistički stil i jedinstvene boje tela olovke biće prepoznatljivi i prihvaćeni kod svakoga ko obraća pažnju na dizajn

STABILO PALETTE je idealna za one koji vole da svoj stil iskazuju bojama, bilo da su to ljubitelji dizajna ili pisci koji vode računa o stilu i rade dugo. Roler sa poboljšanom formulom gela glatko klizi po papiru.
Izuzetno velika, meka grip zona omogućava vam dug rad bez zamora. Tri boje mastila su crna, plava i crvena, a telo dolazi u 7 privlačnih boja.
Savršen je pratilac u školi, na fakultetu i u kancelariji, a takođe i za pisanje tekstova sa preciznom, tankom linijom (0,5 mm). U bilo kom trenutku možete proverti nivo mastila kroz mali prozorčić sa strane olovke.

Additional information

Weight 15 g
Brand

Boja

Dimenzije

Karakteristike

array(6) { ["post_type"]=> string(7) "product" ["meta_key"]=> string(11) "total_sales" ["orderby"]=> string(14) "meta_value_num" ["order"]=> string(4) "DESC" ["posts_per_page"]=> int(100) ["tax_query"]=> array(0) { } }