Glinamol BELI 500gr Kekec

170,00 RSD 154,55 RSD

47 in stock

Deklaracija :

Description

Kekec glinamol je lako obradiva masa za oblikovanje na bazi gline, koja se nakon sušenja na vazduhu okameni i bez pečenja dobija trajnu čvrstinu. Glinamol se prilikom oblikovanja i sušenja ne lomi i ne puca, a figure i predmeti od glinamola se mogu brusiti, lakirati, bojiti. Kekec glinamol je dostupan u bojama: bela, žuta, zelena, plava i terakota.

Glinamol je masa za oblikovanje na bazi kaolina, koja je u odnosu na glinu prilikom oblikovanja mekanija, plastičnija, istegljivija i prijatnija za rad, ne ostaje na prstima/šakama kao glina, a prilikom sušenja na sobnoj temperaturi se “skameni” (nakon 24-48h), odnosno postaje trajno čvrsta. Kasnije tako osušena figura od glinamola se može tretirati raznim tehnikama, npr, fino šmirglanje, lakiranje, bojenje… Zbog svojih izuzetnih karaktristika mnogi korisnici glinamola, pored upotrebe u školama, su umetnici i hobisti.

Peporuka za obe mase je da se prilikom oblikovanja povremeno ovlaže prsti/šake kako bi se usporilo sušenje prilikom izrade predmeta.

Additional information

Weight 500 g
Brand

array(6) { ["post_type"]=> string(7) "product" ["meta_key"]=> string(11) "total_sales" ["orderby"]=> string(14) "meta_value_num" ["order"]=> string(4) "DESC" ["posts_per_page"]=> int(100) ["tax_query"]=> array(0) { } }