Deli

Magnetni NE ljuti se čoveče 6756, Deli

1.790,00 RSD 1.491,67 RSD

1 in stock

Deklaracija :
SKU: 636443 Kategorija: Deklaracija: ,
Bar kod: 6935205364432
Proizvodjac:

Description

Magnetna površina najpopularnije društvene igre. Čoveče, ne ljuti se je popularna igra sa kockicama za 2-4 igrača. Igra je pojednostavljena verzija popularne indijske društvene igre Pačisi koja datira iz 19. veka. 1891. je Alfred Kolijer aplicirao i patentirao društvenu igru Rojal Ludo kao svoj patent u engleskoj nakon čega igra postaje globalno poznata. Originalna verzija igre je strateška i misaona, ali je modifikacija dosta pojednostavljena sa dosta manje pravila, tako da je dostupna i deci.
Opis

Igra je za 2-4 igrača. Cilj igre je sve svoje figurice dovesti na cilj. Igru započinje igrač bacanjem kockice. Na početku igre ima pravo na tri pokušaja – ali samo na početku igre. Kad dobije “šesticu” jednu svoju figuru postavlja na “Start”, zatim baca kockicu još jednom i pomera se za toliko polja koliko je pokazala kockica. Nakon svake „šestice“ igrač ima pravo na još jedno bacanje, može startovati sa još jednom figurom ili se pomera za onoliko polja koliki je zbir oba bacanja. U slučaju da igrač stane na jedno od posebno označenih polja, mora postupiti prema uputstvu na tom polju. Ako igrač mora stati na polje na kojem je već saigrač, igrač „ruši“ figuricu saigrača, koji mora ponovo startuje sa šesticom, ali ima pravo na samo jedno bacanje jer je igra već u toku. Na cilj se ulazi kada kockica pokaže tačno onoliki broj, koliko je polja igrač udaljen od cilja npr. ako je igrač dva polja udaljen od cilja kockica mora pokazati broj “dva”, ako pokaže više, igrač ostaje na mestu i čeka novo bacanje.

Additional information

Weight 300 g
Brand

array(6) { ["post_type"]=> string(7) "product" ["meta_key"]=> string(11) "total_sales" ["orderby"]=> string(14) "meta_value_num" ["order"]=> string(4) "DESC" ["posts_per_page"]=> int(100) ["tax_query"]=> array(0) { } }