Uni (Japan)

Marker 8.0mm -ZELENA TEČNA KREDA- UNI CHALK

675,00 RSD 562,50 RSD

4 in stock

Deklaracija :

Description

Marker 8.0mm -ZELENA TEČNA KREDA- UNI CHALK

Uni, ljudi koji su stvorili Posca Markere, imaju novu olovku na trzistu u vidu markera- tecne krede.Iako vec postoje brojni markeri od tecne krede na trzistu, ovo je prvi na koji sam naisao da nudi ovako snazne boje. Otporan je na nehotimicno brisanje, i veoma je dobrog kvaliteta sto se tice traga pisanja i tackanja po kome je Posca poznata. Kako bi ga uklonili, potrebna vam je vlazna krpa, a ne samo trljanje prstima, i uz pomoc vode i trenja sa mrvicu ulozenog truda mozete izbrisati trag ovog markera. Pigmenti su bogati, sto sam i ocekivao od Uni-ja. Boje su zive a debljina linije pisanja ce ogovoriti najvecem broju potreba.
Kada su moji uzorci stigli, probao sam da pisem po staklu, melaminu, beloj tabli, stolu, plasticnim i metalnim kutijama. Kreda/mastilo su bogati i glatki, Uklanjanje krede je bilo interesantno, Prvo sam to pokusao suvom krpom, bezuspesno. Mogao sam da trag krede izgrebem noktom, ali bio je iznenadjujuce otporan. Tek kada sam navlazio krpu, trag je sa lakocom nestao.Ukloonio sam tragove markera sa svih pomenutih povrsina u potpunosti, bez ikakvih tragova.Pomalo sam bio zabrinut vezano za belu tablu jer na mojoj lako ostaju fleke posle koristenja tradicionalnih markera koji su ostajali dugo na povrsini. tako da sam ostavio brojne tragove ovog markera na tabli celih 10 dana. Nakon toga, uklanjanje je bilo mnogo “cistije” nego uklanjanje tragova tradicionalnih markera, i nisu ostale duh-slike na tabli.
I, na kraju, cena ovih markera je odlicna.U poredjenju sa drugim markerima u vidu tecnih kreda ili markerima za belu tablu, ovi markeri su odlican izbor.

Additional information

Weight 35 g
Boja

Brand

,

Karakteristike

array(6) { ["post_type"]=> string(7) "product" ["meta_key"]=> string(11) "total_sales" ["orderby"]=> string(14) "meta_value_num" ["order"]=> string(4) "DESC" ["posts_per_page"]=> int(100) ["tax_query"]=> array(0) { } }