KOH-I-NOOR (Czech Rep.)

Mekane SOFT pastele u olovci GIOCONDA 1/12, Koh-I-Noor

1.790,00 RSD 1.491,67 RSD

4 in stock

Deklaracija :

Description

Suve SOFT pastele u olovci GIOCONDA 1/12, Koh-I-Noor. Dužina olovke 175mm, prečnik olovke 7,5mm, prečnik mine 4mm. Za slikarske tehnike kao što su crtanje, toniranje, senčenje, pastel… Bogat pigment za “duboko” senčenje, otporne za vremenso bleđenje.

Meke pastelne olovke linije GIOCONDA SOFT PASTELS 8820 su tradicionalni i veoma popularni proizvod kompanije KOH-I-NOOR HARDTMUTH. Raspon boja im je sličan mekanim pastelima pod imenom TOISON D’OR 8500. Osnovne komponente su prirodne supstance veoma čistog mikro praha na bazi kalcijum karbonata. U stvari, to je ili kalcit mineral ili kreda. Zajedno sa drugim aditivima i vezivnim agensima stvara se osnova mešavina, u koju su pažljivo umešani pigmenti boje. Pigmenti se nabavljaju kod renomiranih proizvođača širom sveta. Njihov kvalitet, postojanost i dozirana koncentracija utiče na finalni proizvod kao i na dugotrajnost umetničkog dela. Zahvaljujući prečniku grafitnog srca od 4 mm, ovaj proizvod pruža odličan umetnički potencijal za sve korisnike. Kvalitetno drvo od koga se olovke prave se može veoma jednostavno naoštriti, te je tako omogućeno crtanje veoma preciznih detalja. Stoga su ove olovke pogodne za detaljno crtanje kao dodatak okruglim mekanim pastelima. Osnovna karakteristika okruglih mekanih pastela je jednostavna distribucija u dovoljnoj količini u okviru odgovarajuće sredine, što dozvoljava ravnomernu distribuciju čestica boje. Ova tehnika omogućava neograničene mogućnosti raskošnih promena nijansi. Sa određenom količinom koju distribuiramo, možemo mnogo jednostavnije postići senčenje slike. Nakon finalizacije umetničkog dela, korištenje fiksativa se preporučuje ( jer sprečava da se slika vremenom zamuti).  Nijedna komponenta korištena u ovom proizvodu ne sadrži toksične ili na bilo koji drugi način štetne supstance, što finalni proizvod čini pogodnim za sve uzraste.

Additional information

Weight 200 g
Boja

Brand

Karakteristike

array(6) { ["post_type"]=> string(7) "product" ["meta_key"]=> string(11) "total_sales" ["orderby"]=> string(14) "meta_value_num" ["order"]=> string(4) "DESC" ["posts_per_page"]=> int(100) ["tax_query"]=> array(0) { } }