Diorama

Registrator A4 CITRINE NARANDŽASTI 80mm, Diorama

350,00 RSD 291,67 RSD

36 in stock

Deklaracija :
SKU: 11117-orange Kategorija: Deklaracija: , ,
Bar kod: 8606107846224
Proizvodjac:

Description

Registrator A4 boja narandžasta. Širina kutije 80mm.

Transportno pakovanje sadrži 11 komada.

DIORAMA A4 registrator je izrađen od izdržljive lepenke kutije debljine 1,00 mm, poznate kao Eska board. Kutija je kaširana sa offset papirnom težine 115g, pružajući dodatnu zaštitu i estetski izgled.

Unutar registratora, nalazi se uložak također izrađen od Eska board lepenke, ali ovaj put debljine 1,50 mm. Uložak je obostrano kaširan sa offset papirom težine 100g, čime se osigurava dodatna čvrstoća i stabilnost registratora.

Za mehanizam registratora koristi se Niko železni mehanizam širine 75mm. Ovaj mehanizam omogućuje lako otvaranje i zatvaranje registratora, kao i sigurno držanje papira unutar njega.

Registrator je dostupan u 7 različitih boja, pružajući vam široki izbor za odabir prema vašim preferencijama ili organizacijskim potrebama.

Pakovanje registratora je u kutiji koja sadrži 11 komada registratora. Ova kutija pruža praktično i zaštitno pakovanje za lak transport i skladištenje.

Dodatno, registratori se pakuju na paletu, a svaka paleta sadrži 231 komad registratora. Ova količina pakovanja na paleti osigurava ekonomičan način nabave za veće količine ili organizacije koje učestalo koriste registrator.

A4 registrator pruža vam trajnost, organizacijsku funkcionalnost i estetski izgled za vaše dokumente, bilo da se radi o kućnoj upotrebi, kancelariji ili poslovnim svrhama.

Additional information

Weight 600 g
Boja

Brand

Dimenzije

Karakteristike

,

Opcije

array(6) { ["post_type"]=> string(7) "product" ["meta_key"]=> string(11) "total_sales" ["orderby"]=> string(14) "meta_value_num" ["order"]=> string(4) "DESC" ["posts_per_page"]=> int(100) ["tax_query"]=> array(0) { } }