Seven (Italy)

Ranac sa tоčkićima Trolley Kiddie Crush, SEVEN

12.995,00 RSD 10.829,17 RSD

1 in stock

Deklaracija :
SKU: 200102341-429 Kategorija: Deklaracija: , ,
Bar kod: 8055714079295
Proizvodjac:

Description

Troler ranac Seven Jack sa 2 točka. Napravljen je od čvrstog poliestera, ima teleskopsku ručku sa dugmetom za guranje i velike točkove od 10 cm. Glavni džep i prednji džep se zatvaraju patentnim zatvaračem. Ručka se može skinuti sa ranca radi čišćenja ili korišćenja bez točkova. Sistem prebacivanja ramena automatski podiže naramenice kada se ručka podigne.

Dodatne informacije:
Proizvođač: Seven
Širina (cm): 37
Visina (cm): 51
Dubina (cm): 27
Kapacitet: 34 litara
Stvarna težina (kg): Nije dostupno
Materijal: Poliester

Upoznajte se sa Trolley Backpack Seven Jack 2 Wheels – savršenim pratiteljem za školu, putovanja i svakodnevne avanture. Ovaj troler ranac kombinuje funkcionalnost ranca za školu sa praktičnošću ručnog prtljaga na točkiće.

Izrađen od izdržljivog poliestera, ovaj ranac je stvoren da izdrži sve izazove. Sa teleskopskom ručkom koja se lako izvlači pomoću dugmeta za guranje, možete jednostavno vući ranac za sobom, dok veliki točkovi od 10 cm omogućavaju glatko klizanje po različitim površinama.

Glavni džep i prednji džep zatvaraju se sigurno patentnim zatvaračem, pružajući vam prostor za organizovanje vaših stvari i pribora. Još jedna sjajna karakteristika je mogućnost skidanja ručke sa ranca, što vam omogućava da ga koristite bez točkića.

Jedinstveni crossover sistem podiže naramenice automatski kada podignete ručku, oslobađajući vas potrebe da ih sami podešavate. Ovo pruža udobnost i olakšava nošenje ranca kada je to potrebno.

Sa dimenzijama 37 cm x 51 cm x 27 cm i kapacitetom od 34 litara, ovaj troler ranac pruža dovoljno prostora za sve vaše stvari tokom odlaska u školu, putovanja ili svakodnevnih aktivnosti.

Additional information

Weight 600 g
Boja

,

Brand

Karakteristike

Pol

Opcije

array(6) { ["post_type"]=> string(7) "product" ["meta_key"]=> string(11) "total_sales" ["orderby"]=> string(14) "meta_value_num" ["order"]=> string(4) "DESC" ["posts_per_page"]=> int(100) ["tax_query"]=> array(0) { } }