Diorama

PAKET Registratori A4 TOPAZ SVETLO PLAVI 80mm, Diorama

350,00 RSD 291,67 RSD

30 in stock

Deklaracija :
SKU: 11113-sv.plavi Kategorija: Deklaracija: , ,
Bar kod: 8606107846286
Proizvodjac:

Description

Registratori A4 svetlo plavi. Širina kutije 80mm.

Transportno pakovanje sadrži 11 komada

DIORAMA A4 registrator je izrađen od izdržljive lepenke kutije debljine 1,00 mm, poznate kao Eska board. Kutija je kaširana sa offset papirnom težine 115g, pružajući dodatnu zaštitu i estetski izgled.

Unutar registratora, nalazi se uložak također izrađen od Eska board lepenke, ali ovaj put debljine 1,50 mm. Uložak je obostrano kaširan sa offset papirom težine 100g, čime se osigurava dodatna čvrstoća i stabilnost registratora.

Za mehanizam registratora koristi se Niko železni mehanizam širine 75mm. Ovaj mehanizam omogućuje lako otvaranje i zatvaranje registratora, kao i sigurno držanje papira unutar njega.

Registrator je dostupan u 7 različitih boja, pružajući vam široki izbor za odabir prema vašim preferencijama ili organizacijskim potrebama.

Pakovanje registratora je u kutiji koja sadrži 11 komada registratora. Ova kutija pruža praktično i zaštitno pakovanje za lak transport i skladištenje.

Dodatno, registratori se pakuju na paletu, a svaka paleta sadrži 231 komad registratora. Ova količina pakovanja na paleti osigurava ekonomičan način nabave za veće količine ili organizacije koje učestalo koriste registrator.

A4 registrator pruža vam trajnost, organizacijsku funkcionalnost i estetski izgled za vaše dokumente, bilo da se radi o kućnoj upotrebi, kancelariji ili poslovnim svrhama.

Additional information

Weight 600 g
Boja

Brand

Dimenzije

Karakteristike

,

Opcije

array(6) { ["post_type"]=> string(7) "product" ["meta_key"]=> string(11) "total_sales" ["orderby"]=> string(14) "meta_value_num" ["order"]=> string(4) "DESC" ["posts_per_page"]=> int(100) ["tax_query"]=> array(0) { } }