Stabilo (Germany)

Stabilo četkica Flomasteri Pen 68 brush ColorParade stoni set 1/20

3.150,00 RSD 2.625,00 RSD

2 in stock

Deklaracija :

Description

Stoni set od 20 premium flomastera sa vrhom u obliku četkice.

Za sve koji vole da crtaju, podvlače, isprobavaju nove stvari, kao i hobi umetnike koji uživaju u kaliografiji i jakom koloritu.
Fleksibilna vlakna na vrhu flomastera daju unapređen efekat bojenja četkicom.
Veoma je jednostavno esperimentisanje sa debljinom linije koja se menja promenom pritiska na podlogu. Ako ste nekada želeli da pravite trendi kreativne radove sa slovima Pen 68 brush je jedini flomaster koji vam je potreban.
Napredni umetnici mogu napraviti fantastične kreativne radove mešanjem boja i akvarel metodom. Zavaljujući mastilu na vodenoj bazi, možete stvoriti impresivne i čarobne efekte akvarela sa četkicom i malo vode. Rezultati zavise od boje i odabranog papira. Za najbolje efekte koristite akvarel papir.
Mastilo na bazi vode.
Ventilacioni poklopac.
Boje Pen 68 brush su identične bojama Pen 68 i point 88 standardnih boja, tako da je moguće kombinovanje sa drugim flomasterima za još kreativnije radove.
Izrađen i zajedno sa fanovima – napravljen da zadovolji kreativne potrebe najzahtevnijih kreativaca.
Dostupni u 19 boja.

Additional information

Weight 12 g
Boja

Brand

Dimenzije

,

array(6) { ["post_type"]=> string(7) "product" ["meta_key"]=> string(11) "total_sales" ["orderby"]=> string(14) "meta_value_num" ["order"]=> string(4) "DESC" ["posts_per_page"]=> int(100) ["tax_query"]=> array(0) { } }