KOH-I-NOOR (Czech Rep.)

Suvi meki pastel na komad TITAN WHITE BELI, Koh-I-Noor

95,00 RSD 79,17 RSD

Deklaracija :

Description

Okrugle meke pastele Toison D’or predstavljaju tradicionalni proizvod Koh-i-noor Hardtmutha. Popularne su među umetnicima zbog svojeg kvaliteta, pažljivo biranih komponenati i širokog spektra nijansi od čak 120 tonova.

TOISON D’OR meke pastele 8500 prodaju se pojedinačno ili u setu.

Ključni sastojak ovih pastela je prirodna baza od krede, koja se pažljivo meša s vezivnim sredstvima i iznimno kvalitetnim pigmentima. Vezivnih sredstava u pastelama je jako malo, to omogućuje svilenkast potez te lako toniranje i razmućivanje poteza što rezultira bogatstvom tonova. Nakon završetka rada, delo je potrebno fiksirati sprejem za fiksiranje kako bi se sprečilo otpadanje čestica pastela, tj. izbeljivanje rada.

Boja: titan bela

Napomena: Niti jedan sastojak korišten u proizvodnji ne sadrži toksične niti na drugačiji način štetne sastojke te je iz tog razloga konačni proizvod pogodan za sve dobne skupine.

Additional information

Weight 144 g
Brand

Karakteristike

Boja

array(6) { ["post_type"]=> string(7) "product" ["meta_key"]=> string(11) "total_sales" ["orderby"]=> string(14) "meta_value_num" ["order"]=> string(4) "DESC" ["posts_per_page"]=> int(100) ["tax_query"]=> array(0) { } }