Ilijanum (Srbija)

Sveska A4 INFINITY 120 lista SITAN KARO spirala TP, Ilijanum

585,00 RSD 487,50 RSD

20 in stock

Deklaracija :
SKU: IL-20030 Kategorija: Deklaracija: , ,
Bar kod: 8606004989529
Proizvodjac:

Description

Sitan karo Sveska od Ilijanuma koju nudimo na našem sajtu predstavlja savršen spoj vrhunskog kvaliteta i estetskih detalja. Tvrda korica od lepenke debljine 1,4mm obložena je slojem 150gr kunstdruka, pružajući svesci izuzetnu čvrstoću i otpornost. Mat plastifikacija na korici dodatno naglašava elegantan izgled, pružajući joj sofisticiranu i profinjenu teksturu.

Uglovi sveske su zaobljeni, što ne samo da doprinosi estetici već i čini svesku bezbednijom za rukovanje. Sveska je opremljena duplom bočnom spiralom, pružajući izuzetnu fleksibilnost prilikom otvaranja stranica i olakšavajući pisanje.

Naša kolekcija svesaka dolazi u osam različitih motiva, omogućavajući vam da odaberete onaj koji najbolje odražava vaš lični stil. Svaki motiv je pažljivo dizajniran kako bi zadovoljio različite ukuse i preferencije.

Sveska sadrži 120 stranica izrađenih od ofset papira debljine 80gr, pružajući optimalnu teksturu za pisanje i crtanje. Format A4 omogućava dovoljno prostora za detaljne beleške, skice ili crteže.

Štampa na svesci je dvobojna (2/0), što znači da koristi dve boje za štampanje, stvarajući vizuelno privlačan i jasan dizajn. Dodatno, sveska je zaštićena slojem UV premaza, pružajući joj dodatnu zaštitu od habanja i očuvavajući dugotrajan sjaj.

Ova sveska je savršen pratilac za svakodnevne beleške, crtanje, ili kao poklon nekome kome želite pružiti funkcionalan i estetski dopadljiv predmet.

 

 

 

Additional information

Weight 350 g
Brand

Dimenzije

Karakteristike

,

Opcije

array(6) { ["post_type"]=> string(7) "product" ["meta_key"]=> string(11) "total_sales" ["orderby"]=> string(14) "meta_value_num" ["order"]=> string(4) "DESC" ["posts_per_page"]=> int(100) ["tax_query"]=> array(0) { } }