Uni (Japan)

SET Markera na vodenoj bazi PC-5M 1,8-2,5mm 8/1 OSNOVNE BOJE, Uni POSCA

2.950,00 RSD 2.458,33 RSD

1 in stock

Deklaracija :

Description

Osnovne boje Posca markeri imaju svestran vrh od vlakana srednje veličine što ih čini idealnim za sve vrste umetnosti. Posca piše praktično na bilo kojoj površini; metala, drveta, platna, plastike, tkanine, itd., i neće “prolaziti” kroz papir.

POSCA markeri koriste pigmentno mastilo na bazi vode za proizvodnju živih boja nalik plakatnim bojama. Posca se lako uklanja sa stakla, što ga čini idealnim za privremene natpise i prozorsku umetnost. Kada se osuši, možete lako da nanesete sloj preko vrha da napravite svoj dizajn i ispravite sve greške.

Bez alkohola, bez rastvarača. Kutija od 8 različitih osnovnih boja.

Netoksični, na vodi bazirani POSCA markeri mogu se koristiti na skoro svakoj površini i vole ih profesionalci, kreativni hobisti i amateri. Ovaj marker sa srednjom bullet vrhom PC-5M je “višenamenski” marker u POSCA asortimanu. Proizvodi čiste i precizne linije i idealan je za bojenje. Omiljen je kako među profesionalcima, tako i među početnicima. Otporan na alkohol i rastvarače, boja dobro pokriva, može se mešati, brzo se suši i može se prekriti kada se osuši. ACMI sertifikovan i proizveden u Japanu. Dostupan je u 55 boja i osam veličina vrhova, od .7mm do 15mm, za sve vrste umetnosti, zanata, grafita, dekora i još mnogo toga.

Additional information

Weight 20 g
Boja

Brand

,

Karakteristike

Opcije

array(6) { ["post_type"]=> string(7) "product" ["meta_key"]=> string(11) "total_sales" ["orderby"]=> string(14) "meta_value_num" ["order"]=> string(4) "DESC" ["posts_per_page"]=> int(100) ["tax_query"]=> array(0) { } }