KOH-I-NOOR (Czech Rep.)

Suvi pastel EXTRA SOFT 1/12, Koh-I-Noor

1.795,00 RSD 1.495,83 RSD

2 in stock

Deklaracija :

Description

Suvi pastel EXTRA SOFT 1/12, Koh-I-Noor

Ekstra suvi pasteli TOISON D´OR 8550 sa prečnikom jezgra (srca, mine) od 12mm, vrlo lako se integriše u postojeću liniju ekstra suvih pastela TOISON D´OR 8550 . Ono što možemo da izdvojimo vezano za njihove karakteristike su mekoća, glatkost, somotski karakter crtanja, odlično brisanje i mešanje boja itd. Opseg boja ovih pastela uključuje 12 nijansi. Odlična mogućnost pisanja je postignuta odgovarajućom kombinacijom svih komponenti, bazirano na rezultatima koji su dobijeni nakog dugog vremena razvoja njhovih strukturnih komponenti, kao i brižljivim posmatranjem specifičnog procesa izrade.
Ključna komponenta krede je mikro-prah sačinjen od prorodnih supstanci na bazi kalcijum karbonata. Ovo je ili mineral kalcita ili kreda. Zjedno sa drugim aditivima i sjedinjavajućim agensima stvara se bazna mešavina, u koju se pažljivo dodavaju pigmenti boja. Ovi pigmenti su kupljeni od renomiranih proizvođača širom sveta. Njihov kvalitet, postojanost i dozirana koncentracija utiče na finalni proizvod kao i na postojanost umetničkih dela. Jednostavna upotreba omogućava lagano razmazivanje kao i doziranje boje čime dobijamo željenu nijansu. Ova tehnika omogućava neograničene mogućnosti  i bogatstvo nijansi. Tako da nam je senčenje slike veoma pojednostavljeno.
Nakon finalizacije umetničkog dela, preporučuje se upotreba fiksativa (sprečava da delo vremenom izbledi). Nijedna komponenta koja je korištena tokom izrade ovih pastela ne sadrži štetne supstance, niti je toksična, tako da je ovaj proizvod pogodan za upotrebu za sve uzraste.

Additional information

Weight 100 g
Boja

Brand

Karakteristike

array(6) { ["post_type"]=> string(7) "product" ["meta_key"]=> string(11) "total_sales" ["orderby"]=> string(14) "meta_value_num" ["order"]=> string(4) "DESC" ["posts_per_page"]=> int(100) ["tax_query"]=> array(0) { } }